Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Аляска

Имот за продажба в Аляска

Аляска се намира в най-северния край на Северна Америка. Основните отрасли в страната са свързани с риболова, природния газ и петролната промишленост, но военната база и туризмът също имат важна роля в икономиката на страната.

Те са и една от двете държави, с Хавай, да не принадлежат към т. Нар. Съседни САЩ.

Точно поради тази причина пазарът на недвижими имоти в Аляска варира в зависимост от силата на тези индустрии.

Безработицата в Аляска е по-висока от средната за страната, но държавата е на осмо място по отношение на бедността.

Пазарът на труда в Аляска се увеличава с около 6% до 2024 г. от позицията си през 2014 г. Това със сигурност ще допринесе за здравословен пазар на недвижими имоти и ще увеличи броя на продадените имоти в Аляска.

Пазарът на недвижими имоти в Аляска е претърпял някои промени и той живее чрез редица положителни неща, които ще продължат през следващите няколко години.

По тази причина сега е моментът да купите имот за продажба в Аляска. Недостигът на инвентаризация на жилищата често води до покачване на стойностите на жилищата. Може да се очаква тази тенденция да продължи до 2020 г. на пазара на недвижими имоти в Аляска, така че всичко, което беше продадено преди, можеше да покаже по-добра стойност.

Предлагането на имоти за продажба в Аляска е разнообразно. Аляска има какво да предложи, като се има предвид фактът, че по площ тя е най-голямата държава в Съединените щати.

Анкоридж е най-големият град в Аляска. Анкъридж е известен със своите красиви пейзажи, особено през зимата.

Анкоридж е обявен за един от 10-те най-добри зимни градове по отношение на ликвидност. Анкетата е състезанието Iditarod Trail Dog Sled и щатския панаир в Аляска, както и здрава икономика, богата на индустрии и балансиран пазар на недвижими имоти.

Вторият по популярност град в Аляска е много по-малко населен от Анкоридж. Всъщност, това е Юнау, столицата на Аляска. Джунау е домакин на 32 000 души.

Джунау има по-висока продажна цена в сравнение с Анкъридж, но има и по-висок среден доход.

Пазарът на недвижими имоти в Аляска е в тенденциите си

Пазарът на недвижими имоти в Аляска е случай на еднофамилни къщи, достъпни през цялата 2020 г., и ще видим увеличение на наемателите и ново строителство на двуетажни и многофамилни сгради.

Поради причината, че Аляска е толкова уникална, външните фактори едва ли ще се случат неочаквано.

Аляска е красива държава с постоянно растяща пазарна и жилищна икономика. Ако мислите, че купувате имот за продажба в Аляска, трябва да разгледате всички фактори, споменати по-горе.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 17014

За продажба Двустаен, Аляска, City and Borough of Juneau, Juneau, Juneau

Reserved negotiation
За продажба
Двустаен

50 m²
добър
UNAVAILABLE
Cod. 17008

За продажба Тристаен, Аляска, Municipality of Anchorage, Anchorage, anchorage

Reserved negotiation
За продажба
Тристаен

50 m²
добър
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB